Leuk!

Hieronder schrijven wij in de vorm van een blog ons dagboek. Helemaal onderaan deze pagina kan je op ‘oudere berichten’ klikken om steeds verder teruggaan in de tijd. Zo kan je onze zoektocht zelf ook helemaal meemaken. Je kunt bij elk bericht een eigen reactie achterlaten door op ‘reageer’ of op het ballonnetje te klikken. Dank voor al jullie reacties!

2 reacties op “Leuk!

  1. Wat een geweldig project. Wij komen al jaren in Rio de la miel, huren daar een huisje z’on 4km de vallei in, het is er zo mooi. Is het een beetje stil rond jullie project? Wij gaan morgen naar boven en we hopen dat jullie er zijn. Misschien tot morgen. Vriendelijke groet Peter Kappinga

  2. Stilte voor de storm :) Wachten nog op elektra en vergunningen.

    Mooi om te horen dat jullie vaak naar Rio de la Miel komen en zouden jullie graag willen ontmoeten. Momenteel zitten we in Nederland te wachten op wat gaat komen.

    Met vriendelijke groet,

    Armijn en Vincent

Reacties zijn gesloten.