We hebben de vergunning!!!

Hedenmiddag een sms van Armijn: ‘Bel nu’ Vincent belt en de langverwachte zin knalt er uit: ‘de vergunning is rond’ Projectmanager Anne belt en we gillen. Dit was de laatste potentiële bom. En hij is niet ontploft. We hebben nu water, electra in aanleg en alle vergunningen. We staan te stuiteren.

Nu gaat de hele aanvraag van Malaga weer terug naar Nerja. De gemeente gaat ‘t dan nog een keer bekijken, voor de tweede keer goedkeuren en dan kunnen we aan de slag met de verbouwing. En het zwembad. De terrassen. De earthbag domes. De utility room.

De elfstedentoch mag dan niet doorgaan, maar op de Haciënda zeggen we wel: ‘it giet oan!’

2 reacties op “We hebben de vergunning!!!

  1. Lees het nu pas, maar evengoed van harte gefeliciteerd met de vergunningen, veel succes!

    PS heb jullie trouwens net ‘geliked’……. wellicht dat jullie de FB pagina van de locatiekok ook ‘liken’?

Reacties zijn gesloten.