Maart 2014: aanpassingen aangebracht

Zoals je misschien hebt gezien is de site aangepast, de plannen veranderd en sommige teksten herschreven. Dat werd hoog tijd omdat ons denken nogal is veranderd. De twee grootste veranderingen: het mag simpel vanaf nu en het land zelf gaat over heling op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak. Deze wijzigingen hebben nogal wat voeten in de aarde gehad. Ze gaan over loslaten van grote en dure plannen, en over doorgaan met mensen die het leuk vinden betrokken te zijn omdat zij daar ook iets uit kunnen halen. Daarnaast ligt de aard van ons land al dicht bij heling. Het land heeft volgens ons deze kwaliteit van zichzelf al. Daar willen wij ons dan ook graag voor inzetten. Daar heeft iedereen wat aan. Dit proces heeft even geduurd, maar nu geeft dat heel veel nieuwe energie!

Vrijdag 21 maart vliegen wij, Armijn en Vincent, weer naar de Hacienda om de electra voor eens en altijd te regelen en om het laatste restje vergunningenwerk af te ronden. Nogal spannend en ook veel zin in! We willen deze zomer namelijk een eerste Earthbag Dome bouwen. Mocht je mee willen bouwen, kan je ons dat altijd laten weten.

Als we terug zijn aan het einde van deze maand, laten we meer horen!

Groeten, Armijn en Vincent